Monday, 23 April 2012

Kasih bertaut..

Assalamualaikum..
xde madah berbunga pembuka kata untok post kali nie.. kali ni nk review sikit my wedding job kat shah alam last weekend. kalo nk ikotkan ni kerja last minit.. kebetulan aku xde job pada tarikh ni.. berterima kasih juga kepada kakak&keluarga pasangan yang mengatur penginapan dan makan,( kakak ni tahun lepas aku jugak yg shoot diorang kawen ). so aku yg bertemankn badrul , membuat koje merakam detik  hari bersejarah pasangan pengantin ni.. jom layan sikit gmbr nie oke..


Shahir & Ermahanie









di`soreh` sedikit, seawal perhubungan, 
pasangan classmate yang rapat mengakhirkan persahabatn mereka dengan ikatan pernikahan.. 
semoga berkekalan ke akhir hayat.





3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. naiisss naiisss!! :P

    gambar yang you ambil memang besh ..kan! angle lain dari yang lain.. love the second one..keep it up dear!

    Barakallahu lakum untuk pengantin..
    pasangan classmate.. so sweet.. hihi :)

    ReplyDelete